«Majdnem anya»: mit kell tenned a szülés előtt

&

Bébiszitter árak.

A bébiszitter óradíjak nagyon különbözőek tudnak lenni annak függvényében, hogy szakképzett, tapasztalattal rendelkező gyermekfelügyelőt bízunk meg, vagy éppen a bébiszitter diákmunka keretei között dolgozik.

Ha olyan személyt bíznánk meg, aki nem rendelkezik képesítéssel, nem szükséges, hogy tudjon vezetni, rendelkezzen gépjárművel és csak alkalmi felügyeletre lenne szükség, akkor is 1.500-1.800 Ft között fog alakulni az óránkénti költsége. Ha már végzettséggel is rendelkezik a bébiszitter, akkor 1.700-2.000 Ft között is mozoghatnak az óradíjak.

Az „úton” lévő terhes nők általában nagyon aggódnak amiatt, hogy ne felejtsenek el valamit a „kórházba mennivaló dolgok” listájáról. A tanfolyamon a Google, amely ebből az alkalomból több mint 400 ezer találatot produkál. De valamiért a fiatal anyák nem gondolnak arra, hogy mi könnyítheti meg az életet a szülés utáni első napokban. De ez nem lesz egyszerű, ezért érdemes előre felhalmozni a hasznos információkat.

Csevegés tapasztalt és „kollégákkal”

Erre azért van szükség, hogy megismerjük azokat a valóságokat, amelyek a kórházból való hazabocsátás után várnak Önre. Valószínűleg minden teljesen más lesz, mint amit elképzeltél. De ez nem jelenti azt, hogy azonnal fel kell készülnie a negativitásra. Oda-vissza! Próbálj optimista mesélőt választani, mert egyáltalán nincs szükséged mások félelmeire. Menjen el műhelyekre, kérdezzen olyan dolgokról, mint például az új anyukák időgazdálkodása, hasznos kütyük stb.

Súgó megszervezése

Először is, nem tudod, hogyan fog lezajlani a szülés. Másodszor, még a legjobb forgatókönyv esetén sem, miután a baba megjelenik a házban, nem lesz idő a teljes takarításra, vagy egy elemi „evésre”. Ezért nem lesz felesleges az interneten nyomon követni a védőnői állások árait, ha a nagymamának nincs lehetősége a szárnyakra. Talán néhány hónap múlva már nem lesz szüksége asszisztensre, de eleinte nagyon hasznos lesz egy másik kéz.

Terhes nő, aki fejhallgatóval zenét hallgatLegyen kapcsolatba az orvossal

A szoptatás az egyik legégetőbb téma, amelyről jobb konzultálni szakemberrel, mielőtt következtetéseket vonna le az ezzel kapcsolatos problémák okairól. Látni fogja: néha lehetséges a laktáció megállapítása a folyamat „műszaki” összetevőjének egyszerű beállításával. És ne essen azonnal pánikba, gondolva arra, hogy a genetikai adottságai miatt a baba nem fog tudni jól enni. Tehát tanácsért — csak a szoptatással foglalkozó szakemberhez.

A telefon nem zavar, de segít

A gyermek születése előtt legyen ideje „megtölteni” kütyüjét az újszülött étrendjét dokumentáló alkalmazásokkal, zenével, hangoskönyvekkel és hasznos programokkal. Sok anya akaratlanul is elkezd tévét nézni, miközben eteti a babáját. De most már tudja, hogy ezt az időt nagyobb haszonnal töltheti el. Az ezoterikusok egyébként biztosak abban, hogy a gyerek az anyatejjel szívja magába az új információkat, így mi csak a legjobbat adjuk!

Egy nyaralás, amit nem lehet elhalasztani

Ha pozícióban van, viszonylag jókedvű és optimista. És itt az ideje a családi kirándulások megtervezésének. Valószínűleg a szülés utáni első hónapokban nem fognak eszébe jutni a gondolatok, hogy elmenjenek valahova. Igen, és válaszolni fog a férje javaslataira: „Nem értek hozzá, a repülés túl bonyolult, és általában aludni akarok.” Miután a szülés előtt jegyet vásárolt, és előre kifizette az üdülőhely szállodáját, valószínűleg nem fogja megbánni. Ne felejtsd el: a baba fontos, de egy anya a huszonegyedik században többre képes, mint gondolná!

Megjegyzés hozzáadása

Свежие комментарии