Szülői referenciáink - Munka kisgyermekkel
Mit kínál a Munka kisgyermekkel program

Kapcsolat

MUNKÁLTATÓKNAK MUNKAVÁLLALÓKNAK Hírlevelet kérek Kérdésem van Tudástár

 

 

 

 

 


 

victum.hu www.artima.hu
A projektet támogatjaA projektet támogatja


© Copyright
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.
2014

Szülői referenciáink

Miben tud segíteni a MUKI egy kisgyermekes munkavállalónak?

A MUKI program alatt közel 350 szülővel állunk és álltunk kapcsolatban. Folyamatosan figyeltük, kérdeztük és mértük a szülőket, mert arra voltunk kíváncsiak, hogy kinek miben segítettek a program szolgáltatásai, és hogy az újonnan szülővé váló munkavállalókat hogyan lehet ezekkel az értékes tapasztalatokkal támogatni.


Kedves Szülő! Az eredmény nagyon szerteágazó: nem tudunk egy biztos receptet mondani, hiszen minden élet más és más, így mások azok a kérdések és gondok is, amelyek felmerülnek a különböző családokban.

Volt, aki informatikai készségeit nyerte vissza megújult formában, volt, akinek állást találtunk, és olyan is, aki - hosszas mentorálás után - a válás küszöbéről a vállalásig jutott: a második gyermek magabiztos és örömteli vállalásáig. Egyes anyukák a bébiszitterrel kapcsolatos aggályaikat hagyták maguk mögött, mások pedig úgy tudtak visszamenni dolgozni, hogy a munkát és a családot kényelmesen össze tudták hangolni.

EGY BIZTOS: a szülőkre, akik részt vettek ebben a programban, nagyon büszkék vagyunk. Az elhelyezkedők fele atipikusan, részmunkaidőben vagy rugalmas körülmények közé ment vissza dolgozni úgy, hogy sokan maguk harcolták ezt ki maguknak a nyílt munkaerő-piacon! Sokan oldották meg magánéleti problémáikat, és kerültek ki mint szülő, mint feleség vagy mint munkavállaló sikeresen korábbi krízishelyzetükből!

Ehhez persze kellett a MUKI támogatása, jelenléte és biztatása is.

 

Kedves kisgyermekes Szülő!

Ha bizonytalan vagy a munkavállalásodban, a szülői vagy az élet többi területén felmerülő szerepedben, vagy egyszerűen csak kérdésed van, hívj minket vagy írj nekünk: szeretnénk Neked is segíteni! KapcsolatainkHa azt szeretnéd megtudni, hogyan segítettünk eddig a hozzánk fordulónknak, kattints ide!Néhány gondolat - mit adott eddig a MUKI a szülőknek?

Az alábbi idézeteket a velünk kapcsolatban állóktól gyűjtöttük. Olvasd át kedvedre, hogy a veled hasonló cipőben járók mit mondtak és tapasztaltak a MUKI-val kapcsolatban!


Fontos volt a MuKi támogató jelenléte: a munkahelyemre való visszatéréskor tájékozott voltam és sokkal magabiztosabb.

Bojtosné Barabás Edina

Ma már nem tragédiaként élem meg, ha nem tudok visszamenni oda, ahonnan eljöttem. Új lehetőségnek tekintek más cégeket, más pozíciókat.

Budai Markolt Annamária

Rájöttem, hogy nem csak én vagyok ebben a helyzetben.

Gálné Kovács Brigitta

A MuKi nyitottabbá tett a problémákra, és azok megoldására is.

Gara-Tarnóczi Erika

A MuKi folyamatos inspirációval állt mellettem. Most már sokkal rámenősebben pályázom állásokra – megtanultam, hogy ezen a területen is menedzselnem kell magam.

Gottmann Tímea

Tudom, hogy mit nem szeretnék csinálni.

Kuruczné Vágási Szilvia

Rákényszerített, hogy végiggondoljam a munkatapasztalataimat, sikereimet, pozitív tulajdonságaimat.

Szalai Zsuzsanna

Jobban ki merek állni magamért és a családomért. Jobban össze tudom hangolni a teendőimet. Takács Tímea

A MuKi segített kilépni az anyaszerepből, és újra kezdtem önmagamra munkavállalóként is tekinteni. Most már jobban össze tudom egyeztetni a szerepköreimet: az anyát, a feleséget és a munkavállalót. Veszely Anett

A MuKi segítségével aktívabban és célirányosabban készültem a visszatérésre. A programban komolyan vették a problémáimat, és segítettek a továbblépésben.

Jécsai Anikó

Kapcsolat:
 
Kálmán Edina
program-
menedzser
 
kalman@ifka.hu
+3620 581 2822

 

Hírek

2015.03.23.
Szülőnek lenni
2015.03.16.
Returning to work

 

bezár
vissza előre