Céges referenciáink - Munka kisgyermekkel
Mit kínál a Munka kisgyermekkel program

Kapcsolat

MUNKÁLTATÓKNAK MUNKAVÁLLALÓKNAK Hírlevelet kérek Kérdésem van Tudástár

 

 

 

 

 


 

victum.hu www.artima.hu
A projektet támogatjaA projektet támogatja


© Copyright
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.
2014

Céges referenciáink

A Munka kisgyermekkel program során többek között az alábbi cégekkel is együtt dolgoztunk:

  • Magyar Telekom

  • British Telecom

  • Nestlé

  • General Electrics

  • K&H Bank

  • Sanofi Avensis

  • UPC

  • MichelinNéhány gondolat – mit adott eddig a MuKi a cégeknek?

A legnagyobb jót a MuKi a kapcsolatok kiépítésének támogatásában tette: HR-es és HR-es, kismama és kismama, sőt munkáltatók és kismamák között is hidakat épített, így találkozhattunk olyan emberekkel, akik hasonló gondokkal küzdenek és jobban megismerhettük a „másik oldalt” is. Azzal, hogy párbeszéd kialakítására sarkallta a résztvevőket, sokkal több embernek segített, mint ahány kismama közvetlenül a MuKi közvetítésével munkát kapott ez alatt a két év alatt.

Kispál Márta kismama champion, Nestlé Hungária Kft.A MuKi számunkra azért volt hasznos, mert anyagi befektetés nélkül kaptunk olyan munkaerő-közvetítő szolgáltatást, amelyből később a cég valóban tudott profitálni. Két nagyon jó munkaerőt közvetített nekünk a program; szakmailag és emberileg is mindkettőjükért hálásak vagyunk. És bár jár némi kompromisszummal a kisgyermekes anyukák foglalkoztatása, rugalmas időbeosztással és modern, humánus gondolkodású vezetéssel jól működtethető.

Perényi Beáta értékesítési vezető, SOHE-SE


A MuKi-t nagyon hasznos kezdeményezésnek tartom. A program a témát mind a vállalatok, mind a kisgyermekes szülők részéről jól ragadta meg: a szülők számára szervezett képzési programoknak, az állásbörzéknek és a céges érzékenyítő tréningeknek sok hozzáadott értéke van. Számomra a leghasznosabb az volt, hogy a program ideje alatt kismama mentoringot indítottunk be a frissen visszatért kisgyermekes szülőknek, amit olyan jónak tartunk, hogy a Muki végeztével
is szeretnénk folytatni.
Szabó Letícia HR-igazgató, GE Power & Water


A szakmai fórumok és az előadások rávilágítottak arra, hogy mekkora előnyökkel járhat a kismamák foglalkoztatása - mind anyagi, mind emberi vonatkozásban. Nagyon pozitív benyomást szereztünk az állásbörzén is, mert bár rendszeresen járunk ilyen rendezvényekre, még sehol sem találkoztunk ennyi jól felkészült jelentkezővel, mint a MuKi-nál.

Varga-Polyák István kirendeltség vezető, Produkteam Kft.

Kapcsolat:
 
Kálmán Edina
program-
menedzser
 
kalman@ifka.hu
+3620 581 2822

 

Hírek

2015.03.23.
Szülőnek lenni
2015.03.16.
Returning to work

 

bezár
vissza előre