PR-csomag - Munka kisgyermekkel
Mit kínál a Munka kisgyermekkel program

Kapcsolat

MUNKÁLTATÓKNAK MUNKAVÁLLALÓKNAK Hírlevelet kérek Kérdésem van Tudástár

 

 

 

 

 


 

victum.hu www.artima.hu
A projektet támogatjaA projektet támogatja


© Copyright
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.
2014

PR-csomag

Partnereinknek az alábbi kiegészítő PR-csomagot ajánljuk.

 

  • A logó és honlaplink megjelentetése a MUKI honlapján: az oldal az ügyfeleinkkel, érdeklődőinkkel való kapcsolattartás egyikfő fóruma. Nézettsége kb. 5000 főre tehető.

  • Sajtóközleményeinkbe való bekerülés lehetősége előzetes egyeztetés alapján: A MUKI két éve során 10 sajtóközleményt adtunk ki; ezek összesen mintegy 200 alkalommal biztosítottak megjelenést programunk számára. A szövegeket a médiumok nagy része teljes egészében átvette, a téma és az események kapcsán számos rádiós és televíziós csatorna is megkeresett minket. 

  • Cikkjeink és interjúink többek között az alábbi médiumokban is megjelentek: Mertopol Online, Nők Lapja Café, Népszabadság Online, HR Portál, Magyar Hírlap, Napi Gazdaság, Piac és Profit, HVG, Világgazdaság, Világgazdaság Online, MTI, Franchising.hu, Kossuth Rádió, MTV, TV2, Hír Tv, Inforádió, Klubrádió, Civil Rádió, Gazdasági Rádió, Katolikus Rádió.

  • Ön is MUKI-családbarát cég lehet: Rendezvényeinken, facebook-oldalunkon és honlapunkon folyamatosan hírt adunk azokról a cégekről, akik családbarát módon működek és jó gyakorlatokkal, új ötletekkel járnak elől.

  • Ingyen megjelenési lehetőség a MUKI rendezvényein (MUKI Kávéházak) felszólalással és molinóval: Együttműködő partnereink számára ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk MUKI rendezvényein, ahol Ön kapcsolatokat építhet, és megismerheti a munkavállalók véleményét, hozzáállását az adott témában.
Kapcsolat:
 
Kálmán Edina
program-
menedzser
 
kalman@ifka.hu
+3620 581 2822

 

Hírek

2015.03.23.
Szülőnek lenni
2015.03.16.
Returning to work

 

bezár
vissza előre